صفحه ها
دسته
خارج از گود
// داربی های مهم جهان //
// نامهای مستعار تیمهای فوتبال دنیا //
// تاریخچه جام جهانی //
// جان تری عامل جدایی مورینیو از چلسی //
// بکهام با جان تری هم دردی کرد //
// مورینیو به چلسی باز می گردد //
// ورزش در ماه رمضان //
// رئال مادرید (رویایی اما واقعی) //
// رئال مادرید (2) //
// طولانی ترین مسابقه فوتبال دنیا //
// دیدار غیر منتظره بکهام با نظامیان انگلیسی در افغانستان //
// معادله فیزیکی گل کارلوس //
// خوشتیپ های فوتبال ایران //
// واکنشهای تماشای فوتبال //
// پولدارترینهای فوتبال ایران //
// مهمترین بازیهای تیم ملی ایران //
// رده بندی داربی های دنیا //
// پنالتی //
// سایت رسمی باشگاه های ایران //
// چندتا از ترین ها //
// حقوق ورزشی //
// تاریخچه تاسیس فیفا //
// گلزنان آث میلان //
// قوانین فوتسال //
// تاریخچه تیم ملی ایران //
// یوونتوس ایتالیا //
// ماجرای مسلمان شدن کاکا //
// ملوان بندر انزلی //
// تاریخچه المپیک //
// جام باشگاه های جهان //
// پرسپولیس تهران //
// پرسپولیس تهران //
// طول و عرض زمین فوتبال //
// پاس همدان (تهران) //
// گوشه ای از افتخارات فرگوسن //
// تاریخچه فوتبال //
// آفساید //
// بهترینهای آسیا تا سال 2009 //
// بهترینهای آسیا درسال 2009 //
// 12 بار حضور در جام ملتها //
// ترینهای جام جهانی 2010 //
// اعداد جاودانه جام جهانی 2010 //
// مهدوی کیا ، 11 سال در آلمان //
// مربیان پرسپولیس //
// تاریخچه جام ملتهای اروپا //
// فوتبال ایران پس از انقلاب //
// برترین دروازه بانان دنیا //
// داربی استقلال و پرسپولیس //
// منصوریان:می دانستم محبوب می شوم //
// رکوردهای کریم باقری //
// بزرگترین شکست فاینورد //
// محرومیت فوتبالیست مسلمان فرانسوی //
// فرگوسن: لیگ قهرمانان اروپا از جام جهانی بهتر است //
// داوری، همسرم را گرفت //
// 10 فوتبالیست پر در آمد جهان //
// رکوردداران ایرانی حاضر در آسیا //
// باقری و مجیدی محبوب‌ترین بازیکنان جهان //
// کم ‌آبی در ورزش //
// معروفترین میادین ورزشی دنیا //
// اهمیت حرکات کششی //
// از نوشابه انرژی زا هنگام ورزش خودداری کنید //
// 13جمله معروف دن دیگو //
// حضور هفت تیم ایرانی در فینال قهرمانی آسیا //
// حجازی: از مرگ نمی ترسم //
// پر تنش ترین داربی های دنیا //
// رکوردهای جالب فوتبال ایران در آسیا //
// ابراهیم زاده کاندیدای بهترین مربی جهان //
// شغل فوتبالیستها قبل از فوتبال //
// گزارشگران عرب: حالا خلاص //
// فرگوسن از رویای خود برای حضور در بارسلونا پرده برداشت //
// ایرانی ها در برترین های AFC //
// مهدوی‌کیا و شمسایی رکورداران فوتبال و فوتسال آسیا //
// الهلال بهترین تیم‌ 10 سال اخیر آسیا شد //
// برترین‌های فوتبال آسیا 2010 //
// رئال و بارسلون //
// ال کلاسیکو، فراتر از فوتبال //
استقلال
چلسی
بیوگرافی داخلی
بیوگرافی خارجی
لینک دوستان
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 836100
تعداد نوشته ها : 253
تعداد نظرات : 233
Rss
طراح قالب

 
سیاوش اکبرپور زادهٔ ۱ بهمن ۱۳۶۳ در شیراز است. او فوتبال را به صورت حرفهای از تیم فجر سپاسی شیراز آغاز نمود. وی در سال ۱۳۸۳ از تیم فجر سپاسی به تیم استقلال تهران نقل مکان کرد و بعد از سه سال به تیم الفجیره امارت پیوست. بعد از یک فصل بازی در این تیم اماراتی دوباره به تیم استقلال تهران پیوست.
اکبرپور در سال ۱۳۸۱ و در جریان مسابقات آسیایی به عنوان تکنیکیترین بازیکن تیم ملی فوتبال زیر ۲۳ سال ایران انتخاب گردید.و ی همچنین عضو تیم ملی المپیک ایران در بازیهای مقدماتی المپیک آتن بود.

دسته ها : استقلال
1387/12/14

دومین دوره رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاههای ایران در شرایطی با قهرمانی تیم فوتبال سپاهان اصفهان و ظهور قطب سوم به پایان رسید که تیم فوتبال استقلال با هدایت رولند کخ آلمانی به عنوانی بهتر از نهمی دست پیدا نکرد.

دومین دوره لیگ برتر از روز 25 مهرماه 1381 (17 اکتبر سال 2002) و با برگزاری دیدار تیم‌های استقلال تهران و پاس همدان در ورزشگاه آزادی بصورت رسمی آغاز شد، دیداری که با برتری 3 بر یک آبی پوشان تهرانی همراه شد. البته در اواسط دومین دوره مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور ورزشگاه آزادی برای بازسازی تعطیل شد. این اتفاق برگزاری دومین دوره رقابت‌های لیگ برتر را تحت الشعاع قرارداد و در نهایت ورزشگاه تختی میزبان دیدارهای سرخابی‌ها شد.

در آن سال و در حالیکه تیم‌های پرسپولیس و استقلال تهران به علت برگزاری مسابقات خود در چمن نامطلوب ورزشگاه تختی دچار افتی محسوس شده بودند، مردان زردپوش اصفهان با هدایت فرهاد کاظمی، از سایر رقیبان سبقت گرفتند و رکوردی قابل قبول را از خود در این مسابقات به ثبت رساندند.

سپاهان اصفهان که نتایج بسیار خوبی را در این رقابت‌ها کسب کرده بود، در هفته بیست و سوم با متوقف کردن پرسپولیس در تهران و درحالیکه 3 هفته به پایان لیگ دوم باقیمانده بود، قهرمانی را برابر دیدگان تماشاگران تیم سرخپوش جشن گرفت. این رکورد سپاهان تا به امروز پابرجاست.

دور افتخار زدن با کالسکه در جشن قهرمانی لیگ دوم، یکی از جالب‌ترین اتفاقات ادوار مختلف لیگ برتر بود که سپاهانی‌ها پس از پایان رسمی مسابقات در ورزشگاه نقش جهان اصفهان آن را به نمایش گذاشتند. این تیم از آن زمان به بعد خود را به عنوان یکی از قطب‌های فوتبال کشور مطرح کرد و به عنوان قطب سوم قهرمانی در لیگ برتر مطرح شد.

در پایان این مسابقات تیم فوتبال سپاهان با 52 امتیاز از 26 بازی (16 برد، 4 تساوی، 6 باخت، 47 زده و 27 خورده) عنوان قهرمانی را از آن خود کرد. تیم‌های پاس با 45 امتیاز، پرسپولیس با 44 امتیاز، فجرسپاسی با 42 امتیاز و پیکان با 37 امتیاز به ترتیب در رده‌های دوم تا پنجم قرار گرفتند.

ضمن اینکه استقلال با هدایت "رولند کخ" آلمانی به رده نهم دست یافت تا به بدترین نتیجه اش در رده بندی رقابت‌های لیگ کشوری تا آن روز دست یابد.

از سوی دیگر یک اتفاق جالب دیگر در انتهای جدول رخ داد و از بین 3 تیم پایانی که هم امتیاز بودند، به خاطر تفاضل گل کمتر دو تیم به دسته پائین‌تر سقوط کردند.

از بین تیم‌های فوتبال ابومسلم مشهد، صنعت نفت آبادان و ملوان بندرانزلی هم که امتیازات مشابه 26 را کسب کرده بودند، ابومسلم با تفاضل 4- در لیگ ماند اما تیم‌های صنعت نفت با تفاضل 9- و ملوان بندرانزلی با تفاضل 17- به دسته پائین‌تر سقوط کردند.

ادموند بزیک مهاجم مطرح سرخپوشان هم که به سپاهان اصفهان پیوسته بود، در پایان این مسابقات با به ثمر رساندن 12 گل، عنوان آقای گل این رقابت‌ها را از آن خود کرد.

دسته ها : استقلال
1387/12/11

نخستین دوره لیگ برتر رقابتهای فوتبال باشگاههای ایران که پس از 10 دوره جام آزادگان برگزار شد، با قهرمانی دراماتیک سرخپوشان تهرانی در روز شکست ناباورانه استقلال به پایان رسید.

در چهارمین سال ریاست صفایی فراهانی بر فدراسیون فوتبال برتر، هیئت رئیسه سازمان لیگ تصمیم به تدوین برگزاری لیگ حرفه ای در مسابقات باشگاهی ایران گرفت که در نهایت نام لیگ برتر روی آن نهاده شد.

در آن سال(1379) به تازگی مسابقات فوتبال باشگاهی ایران با نام جام آزادگان با قهرمانی استقلال به پایان رسید تا در اولین سال از دهه 80 شاهد برگزاری لیگ حرفه ای در ایران باشیم.

برنامه‌های این لیگ با هدف پیشرفت فوتبال باشگاهی در ایران تدوین و مصوب شد اما تعدادی از آئین نامه‌های در نظرگرفته شده برای برگزاری این لیگ پس از گذشت هشت سال همچنان جنبه اجرایی پیدا نکرده است.

در این مدت نحوه سقوط و صعود تیم ها به این مسابقات بارها تغییر کرده است تا تنها نام این رقابت‌ها لیگ حرفه ای باشد ولی در اجرا درحد لیگ های آماتور است.

نخستین دوره لیگ برتر: قهرمانی پرسپولیس در روز آخر
یازدهم آبانماه سال 1380 (دوم نوامبر سال 2001) نخستین دوره مسابقات لیگ برتر با برگزاری 5 دیدار و در غیاب تیم‌های سرخابی تهران بصورت رسمی شروع به کار کرد.

آن دوره از مسابقات با حضور 14 تیم پرسپولیس، استقلال، پاس، پیکان و سایپا از تهران، ذوب آهن و سپاهان از اصفهان، برق و فجرسپاسی از شیراز، ملوان بندرانزلی و استقلال رشت، فولاد اهواز، ابومسلم مشهد و تراکتورسازی برگزار شد که در نهایت با قهرمانی دراماتیک پرسپولیس به پایان رسید.

سرخپوشان تهران که تا پایان هفته بیست و پنجم(ما قبل پایانی) با 46 امتیاز پائین تر از استقلال 48 امتیازی در رده دوم جدول قرار داشتند، با ناامیدی تمام در آخرین دیدار برابر فجرسپاسی به میدان رفتند زیرا کمتر کسی احتمال از دست دادن امتیاز توسط آبی پوشان برابر ملوان پائین جدول را می داد.

اما در روز هفتم خردادماه سال 1381(26 می سال 2002) اتفاق جالبی در فوتبال رقم خورد. استقلالی ها که از قهرمانی خود مطمئن بودند، در انزلی برابر تیم ملوان که در رده دوازده جدول قرار داشت، تن به شکست یک بر صفر دادند تا پرسپولیسی‌ها در ورزشگاه آزادی با گل دقیقه 62 ابراهیم اسدی و پیروزی یک بر صفر مقابل تیم فجرسپاسی، جام قهرمانی را در هفته پایانی و در اوج ناامیدی بالای سر ببرند.

در پایان آن مسابقات شاگردان علی پروین با 49 امتیاز از 26 مسابقه (13 برد، 10 تساوی، 3 باخت، 36 گل زده و 23 گل خورده) قهرمان شدند و استقلال با 48 امتیاز ناکام بزرگ نخستین دوره لیگ برتر لقب گرفت. ضمن اینکه تیم‌های فولاد اهواز با 45 امتیاز، پاس تهران با 43 امتیاز و ابومسلم مشهد با 40 امتیاز به ترتیب در رده‌های سوم تا پنجم را از آن خود کردند. این آخرین قهرمانی علی پروین با پرسپولیس بود.

درانتهای جدول هم استقلال رشت با 16 امتیاز و تراکتورسازی تبریز با 15 امتیاز به مسابقات لیگ دسته اول سقوط کردند. همچنین تیم‌های استقلال اهواز و صنعت نفت آبادان هم به عنوان تیم‌های برتر رقابت‌های دسته اول، جواز حضور در دومین دوره لیگ برتر را کسب کردند.

از سوی دیگر رضا عنایتی از تیم ابومسلم با 17 گل زده، آقای گل نخستین دوره این مسابقات نام گرفت و علی اصغر مدیرروستا از تیم پیکان با 11 گل رده دوم این جدول را از آن خود کرد.

دسته ها : استقلال
1387/12/11

 جواد زرینچه (زاده ۱۳۴۵ تهران) بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه استقلال تهران است. جواد زرینچه مدافع ـ هافبک سرعتی و تکنیکی دههٔ هفتاد ایران بود.
او تاکنون در تیم‌های لکوموتیو، بوتان، ژاندرمری، کشاورز، استقلال، صباباتری بازی کرده و در تیم صنعت نفت آبادان و آلومینوم اراک مربی بوده‌است.زرینچه ۱۴ سال برای باشگاه فوتبال استقلال بازی کرد.

دسته ها : استقلال
1387/12/10

ناصر حِجازی زاده ی ۲۸ آذر ۱۳۲۸ در تهران، مربی فوتبال و بازیکن بازنشسته فوتبال است. او در بازی های جام ملت های آسیا, المپیک و جام جهانی فوتبال دروازه بان تیم ملی فوتبال ایران بود. کنفدراسیون فوتبال آسیا وی را به عنوان دومین دروازه بان برتر قرن بیستم آسیا معرفی کرده است.
ناصر حجازی در سال‌های دهه ۱۳۵۰ دروازه‌بان اصلی تیم ملی ایران بود و با این تیم دو بار قهرمان آسیا و یک بار قهرمان بازی‌های آسیایی شد و در جام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتین به میدان رفت. وی همچنین در المپیک مونیخ در سال ۱۹۷۲ تیم ملی را همراهی کرداو در دوران سرمربیگری موفق شد استقلال را به مقام نایب قهرمانی باشگاه‌های آسیا برساند. وی پس از استقلال در تیم‌های ذوب آهن اصفهان، استقلال رشت (پگاه گیلان)، استقلال اهواز و نساجی قائمشهر به مربیگری پرداخت که موفقیت چندانی در آنجا نصیب وی نشد. پس از انتخاب علی فتح‌ الله زاده به سمت مدیرعاملی، او مجدداً سرمربی باشگاه استقلال تهران گردید.وی دارای مدرک مربیگری B آسیا می باشد. 

دسته ها : استقلال
1387/12/10
X