صفحه ها
دسته
خارج از گود
// داربی های مهم جهان //
// نامهای مستعار تیمهای فوتبال دنیا //
// تاریخچه جام جهانی //
// جان تری عامل جدایی مورینیو از چلسی //
// بکهام با جان تری هم دردی کرد //
// مورینیو به چلسی باز می گردد //
// ورزش در ماه رمضان //
// رئال مادرید (رویایی اما واقعی) //
// رئال مادرید (2) //
// طولانی ترین مسابقه فوتبال دنیا //
// دیدار غیر منتظره بکهام با نظامیان انگلیسی در افغانستان //
// معادله فیزیکی گل کارلوس //
// خوشتیپ های فوتبال ایران //
// واکنشهای تماشای فوتبال //
// پولدارترینهای فوتبال ایران //
// مهمترین بازیهای تیم ملی ایران //
// رده بندی داربی های دنیا //
// پنالتی //
// سایت رسمی باشگاه های ایران //
// چندتا از ترین ها //
// حقوق ورزشی //
// تاریخچه تاسیس فیفا //
// گلزنان آث میلان //
// قوانین فوتسال //
// تاریخچه تیم ملی ایران //
// یوونتوس ایتالیا //
// ماجرای مسلمان شدن کاکا //
// ملوان بندر انزلی //
// تاریخچه المپیک //
// جام باشگاه های جهان //
// پرسپولیس تهران //
// پرسپولیس تهران //
// طول و عرض زمین فوتبال //
// پاس همدان (تهران) //
// گوشه ای از افتخارات فرگوسن //
// تاریخچه فوتبال //
// آفساید //
// بهترینهای آسیا تا سال 2009 //
// بهترینهای آسیا درسال 2009 //
// 12 بار حضور در جام ملتها //
// ترینهای جام جهانی 2010 //
// اعداد جاودانه جام جهانی 2010 //
// مهدوی کیا ، 11 سال در آلمان //
// مربیان پرسپولیس //
// تاریخچه جام ملتهای اروپا //
// فوتبال ایران پس از انقلاب //
// برترین دروازه بانان دنیا //
// داربی استقلال و پرسپولیس //
// منصوریان:می دانستم محبوب می شوم //
// رکوردهای کریم باقری //
// بزرگترین شکست فاینورد //
// محرومیت فوتبالیست مسلمان فرانسوی //
// فرگوسن: لیگ قهرمانان اروپا از جام جهانی بهتر است //
// داوری، همسرم را گرفت //
// 10 فوتبالیست پر در آمد جهان //
// رکوردداران ایرانی حاضر در آسیا //
// باقری و مجیدی محبوب‌ترین بازیکنان جهان //
// کم ‌آبی در ورزش //
// معروفترین میادین ورزشی دنیا //
// اهمیت حرکات کششی //
// از نوشابه انرژی زا هنگام ورزش خودداری کنید //
// 13جمله معروف دن دیگو //
// حضور هفت تیم ایرانی در فینال قهرمانی آسیا //
// حجازی: از مرگ نمی ترسم //
// پر تنش ترین داربی های دنیا //
// رکوردهای جالب فوتبال ایران در آسیا //
// ابراهیم زاده کاندیدای بهترین مربی جهان //
// شغل فوتبالیستها قبل از فوتبال //
// گزارشگران عرب: حالا خلاص //
// فرگوسن از رویای خود برای حضور در بارسلونا پرده برداشت //
// ایرانی ها در برترین های AFC //
// مهدوی‌کیا و شمسایی رکورداران فوتبال و فوتسال آسیا //
// الهلال بهترین تیم‌ 10 سال اخیر آسیا شد //
// برترین‌های فوتبال آسیا 2010 //
// رئال و بارسلون //
// ال کلاسیکو، فراتر از فوتبال //
استقلال
چلسی
بیوگرافی داخلی
بیوگرافی خارجی
لینک دوستان
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 833057
تعداد نوشته ها : 253
تعداد نظرات : 233
Rss
طراح قالب

 
دیوید بکهام متولد۲/۵/۱۹۷۵ در لیتون استون وزن وی ۹۲/۷۳کیلوگرم و قد وی ۱۸۰سانتی مترمی باشد. او اولین بازی ملی خود را در ۱ / ۶ / ۱۹۹۶ انجام داد. باشگاه فعلی او میلان می‌باشد
دیوید بکهام فوتبال حرفه‌ای خود را از جوانان منچستر آغاز می‌کند چند ماه پس از حضوراو در تیم جوانان منچستر یونایتد وی برای بازی در جام اتحادیه انگلیس به تیم بزرگسالان دعوت شد. هر چند در اولین حضورش در تیم بزرگسالان منچستر یوناتید نیمکت نشین بود ولی دو سال و نیم بعد بکهام به همراه تیم بزرگسالان برای اولین بار حضور در لیگ برتر را تجربه کرد. فصل ۹۶/۱۹۹۵اولین حضور بکهام در لیگ برتر بود. سرانجام دیوید بکهام دوم آوریل ۱۹۹۵ اولین بازی اش را در لیگ برتر مقابل لیدز یونایتد تجربه کرد و در واقع فصل ۹۶- ۹۵ آغازی بود بر درخشش این بازیکن در فوتبال انگلیس.
دیوید ابتدا در پست هافبک راست مشغول به بازی شد که سابق بر آن پست آندری کانچلسکیس در منچستر محسوب می‌شد و گلهای زیبای خود را از همین جا آغاز کرد. مخصوصاً گل به یادماندنی اش در مرحله نیمه نهایی جام حذفی باشگاههای انگلیس در مقابل چلسی و این فصل با قهرمانی در دو جام برای شیاطین سرخ به پایان رسید.
فصل ۹۷/۱۹۹۶ دومین فصل حضوروی در لیگ برتر بود. او مشهورترین گل خود را در این فصل و در مقابل تیم ویمبلدون به ثمر رساند و با ضربه‌ای زیبا از وسط زمین دروازه ویمبلدون را در سل هارست پارک باز کرد. او اولین حضورش در تیم ملی انگلیس را در اول سپتامبر ۱۹۹۶ تجربه کرد و به همراه این تیم به مصاف مولداوی در کیشنف رفت پیش از آن دیدار، بکهام سابقه بازی در تیم ملی زیرا ۲۱ سال انگلیس را در کارنامه خود داشت.
بکهام سال ۱۹۹۷ به همراه منچستر به عنوان قهرمانی لیگ برتر انگلیس دست یافت. او بدون شک نقشه به سزایی در این قهرمانی ایفا کرد و به عنوان بازیکن برتر انگلیس در این سال برگزیده شد.
بکهام در نخستین بازی فصل ۹۹-۱۹۹۸ منچستر یوناتید برابر لسترسیتی باز هم منجی شیاطین سرخ شد و با گلی زیبا از روی یک ضربه کاشته منچستر را از شکست نجات داد. سال ۱۹۹۹ برای بکهام سالی پر از افتخار بود. قهرمانی در لیگ برتر انگلیس، قهرمانی در جام حذفی و سرانجام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا کلکسیون افتخارات این بازیکن را کامل کرد.
عناوین و جایزه‌های ورزشی:
بازیکن جوان سال (۱۹۹۷).
بازی در تیم منتخب ستارگان جهان (۱۹۹۸).
کاندید بهترین بازیکن سال جهان (۱۹۹۹).
بهترین بازیکن سال اروپا (۱۹۹۹).
کاندید بهترین بازیکن سال اروپا و جهان (۲۰۰۱).
بازیکن سال جهان از نگاه بی بی سی (۲۰۰۱).
باشگاهی:
منچستر یونایتد
قهرمانی لیگ برتر: ۹۶-۱۹۹۵ , ۹۷-۱۹۹۶ , ۹۹-۱۹۹۸ , ۰۰-۱۹۹۹ , ۰۱-۲۰۰۰ , ۰۳-۲۰۰۲.
قهرمانی جام اتحادیه : ۱۹۹۶ , ۱۹۹۹.
قهرمانی جام باشگاه‌های اروپا : ۹۹-۱۹۹۸.
قهرمانی سوپر جام اروپا : ۱۹۹۹.
قهرمانی جام بین قاره‌ای : ۱۹۹۹.
قهرمانی جام حذفی انگلستان : ۱۹۹۳ , ۱۹۹۴ , ۱۹۹۶ , ۱۹۹۷.
قهرمانی با تیم جوانان : ۱۹۹۲.
رئال مادرید:
قهرمانی لیگ برتر : ۰۷-۲۰۰۶.
قهرمانی جام حذفی اسپانیا : ۲۰۰۳
.

دسته ها :
1388/3/31

اصطلاح کلاسیکو که در اصل نام مسابقات مهم و تاریخی منطقه آمریکای لاتین است، در سال های اخیر برای حساس ترین مسابقه فوتبال باشگاهی جهان بین تیم های رئال مادردید و بارسلونا به کار می رود.
ال کلاسیکو از جهات مختلف حساسیت زیادی دارد و نه تنها در اسپانیا که در تمام نقاط جهان چشم های زیادی را به خود خیره می کند.
فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال درسال 2009 ال کلاسیکو را 'حساس ترین و پر بیننده ترین دربی جهان ' خواند و این عنوان در کتاب رکوردهای گینس نیز ثبت شد.
ال کلاسیکو رکوردی دیگر را نیز ثبت کرده که بهای بلیط آن است . بلیط بازی رفت دو تیم در فصل قبل در بازار سیاه تا 3500 یورو نیز به فروش رفت.
حضور بهترین بازیکنان فوتبال جهان در این دو تیم ثروتمند، در سال های اخیر، عناوین متعدد قهرمانی این دو تیم در اسپانیا و اروپا و هواداران پرشمار آنها در سطح جهان از دیگر عواملی است که حساسیت این مسابقه فوتبال را برای مشتاقان فوتبال چندین برابر کرده است.
** تیم سلطنتی و تیم کاتالان
ال کلاسیکو تنها یک مسابقه فوتبال نیست. آنچه این مسابقه را از دیگر مسابقات فوتبال دنیا متمایز می کند دشمنی ریشه دار مردم منطقه کاتالان با تیم سلطنتی رئال مادرید است.
این دو تیم از نخستین روزهای برگزاری مسابقات فوتبال در اسپانیا به عنوان نمایندگان مناطق خود یعنی کاستیل و کاتالونیا شناخته می شدند، دو منطقه با تفاوت های عمده فرهنگی.
مادرید محل زندگی پادشاه و خانواده او است و رئال مادرید تیمی سلطنتی محسوب می شود. در زمان ژنرال فرانکو نیز این شهر مرکز محافظه کاری و رئال مادرید نماد ملی گرایی اسپانیا محسوب می شد.
در مقابل، بارسلون مرکز ایالت جدایی طلب کاتالان است. کاتالان ها زبان و فرهنگی متفاوت از سایر مناطق اسپانیا دارند و تیم فوتبال بارسلون به مرور نمادی از این تفاوت شده است. نمادی از هویت ملی کاتالان ها. شاید به همین سبب باشد که بر فراز آرم باشگاه بارسلون این جمله نقش بسته است: 'فراتر از یک باشگاه' .
** تاریخچه ال کلاسیکو
نخستین باری که رئال مادرید و اف سی بارسلونا در یک مسابقه در برابر یکدیگر قرار گرفتند، 13 می 1902 یعنی حدود 108 سال پیش بود. این بازی، مسابقه مرحله نیمه نهایی 'جام تاجگذاری' بود و با نتیجه 3 بر یک به نفع تیم کاتالانها (بارسلونا) پایان یافت. دو تیم تا 4 سال بعد با یکدیگر مسابقه نداشتند تا اینکه برای دومین بار در سال 1906 در یک مسابقه دوستانه روبرو هم قرار گرفتند و در این بازی هم بارسلونا 5 بر 2 رئال مادرید را شکست داد.
دو تیم در طول دهه 1910 در مجموع 15 بار با هم روبرو شدند که 4 بازی مربوط به رقابتهای جام تاجگذاری بود اما 11 بازی دیگر، دوستانه به شمار می رفت.
اما ال کلاسیکو نام تمام مسابقات بین رئال مادرید و بارسلونا نیست. تنها رقابت هایی که در چارچوب لالیگا برگزار می شود این نام را به خود می گیرند.
در سال 1928 رقابت های لیگ اسپانیا با نام لالیگا آغاز شد و در 17 فوریه 1929 برای نخستین بار ال کلاسیکو برگزار شد و پس از آن حساسیت بازی و رقابت میان بارسلونا و رئال مادرید روز به روز بیشتر شد.
اولین ال کلاسیکو را رئال مادرید 2 بر 1 برد اما در پایان فصل این کاتالانها بودند که قهرمانی لالیگا را از آن خود کردند.
دو ماجرا، یکی جنگ های داخلی اسپانیا و حکومت ژنرال فرانکو و دیگری جنجال بر سر جذب 'آلفردو دی استفانو' که در سال های ابتدایی شکل گیری ال کلاسیکو اتفاق افتاد، در به وجود آمدن ریشه های دشمنی فزاینده دو تیم تاثیرگذار بود.
** جنگ داخلی اسپانیا
با آغاز جنگ های داخلی اسپانیا در سال 1936 و به قدرت رسیدن محافظه کاران به رهبری ژنرال فرانکو در سال 1939، رقابت بین دو تیم رئال مادرید و بارسلونا رنگ دیگری به خود گرفت.
فرانکو که به فوتبال علاقه مند بود در تمام امور فوتبال اسپانیا دخالت می کرد تا حدی که حتی رئیس باشگاه بارسلونا هم از سوی او انتخاب می شد.
فرانکو هوادار رئال مادرید بود و در تمام مسابقات این تیم به استادیوم می رفت و حتی برای رسیدن این تیم به قهرمانی به داوران رشوه های زیادی می داد. نخستین رگه تنفر میان هواداران دو تیم بارسلونا و رئال مادرید با همین دخالت های فرانکو شکل گرفت.
فرانکو می خواست با فوتبال از سویی، یک تصویر ملی پرابهت از اسپانیا بسازد و از سوی دیگر به جنگ جنبش های جدایی طلب اسپانیا برود.
در سال 1941 به دستور حکومت مرکزی تمام پرچم های آبی و قرمز ایالت کاتالونیا سوزانده شد و برای هر کس که در خیابان به زبان کاتالان حرف می زد، حکم شش ماه زندان می بریدند، اما در استادیوم های فوتبال اوضاع فرق می کرد. تماشاگران کاتالونیایی به زبان کاتالان شعار می دادند و هنگامی که سرود 'ستایش از فرانکو' که آن دوره پیش از هر مسابقه فوتبال پخش می شد را از بلندگوهای ورزشگاه می شنیدند، هو می کردند.
**رقابت بر سر جذب دی استفانو
شعله های رقابت و خصومت میان دو باشگاه در دهه 50 بالا گرفت، زمانی که دو تیم بر سر جذب 'آلفردو دی استفانو' با یکدیگر وارد جدال شدند.
دی استفانو ستاره جوان ریورپلاته آرژانتین که مدت کوتاهی را به عنوان بازیکن قرضی برای یک تیم کلمبیایی بازی می کرد، از سوی استعدادیاب های بارسلونا کشف شد و مدیران بارسلونا با سران ریورپلاته برای جذب این اعجوبه به تیم آبی و اناری ها به توافق رسیدند. اما زمانی که مدیران بارسلونا او را برای عقد قرارداد به اتحادیه فوتبال اسپانیا بردند با مخالفت رئیس اتحادیه فوتبال اسپانیا مواجه شدند.
اتحادیه فوتبال اسپانیا بر سر راه پیوستن دی استفانو به بارسلونا مانع تراشی کرد. در این فاصله زمانی، مدیران رئال مادرید هم که متوجه استعداد بالای او شده بودند، با یک پیشنهاد وسوسه کننده، او را به تیم خود دعوت کردند.
جدال بین بارسلونا و رئال مادرید به حکمیت اتحادیه فوتبال اسپانیا منجر شد.
این اتحادیه حکم داد:' دی استفانو باید یک فصل برای رئال بازی کند و فصل بعد به بارسلونا برود'. مدیران بارسلونا این حکم را توهین دانستند و با خشم اعلام کردند حتی اجازه ناهار خوردن دی استفانو در یک رستوران ایالت کاتالونیا را هم نمی دهند. در طرف دیگر، فرانکو به خاطر خوش خدمتی دی استفانو، به او. عنوان شهروندی اسپانیا را داد.
** ال کلاسیکوی 161
آتش دشمنی این دو تیم و هواداران آنها پس از گذشت سال ها نه تنها فروکش نکرد بلکه روز به روز شعله ورتر شد. جدالی مانند ماجرای دی استفانو بارها بین دو تیم به وجود آمده است و برای هواداران دو تیم گاهی قهرمان نشدن رقیب مهمتر از قهرمانی تیم خودی است.
تاکنون 160 ال کلاسیکو برگزار شده است که رئال مادرید 68 بار و بارسلونا 62 بار پیروز شده اند و 30 مسابقه دیگر نیز مساوی شده است

دسته ها :
1388/3/31

این دو تیم تا به حال 208 بار با یکدیگر بازی کرده اند که 85 بار رئال مادرید برنده بوده و 81 دیدار هم با برتری بارسلونا به پایان رسیده است. این دو تیم 42 بار هم با تساوی به کار خود پایان داده اند. بزرگ ترین پیروزی اما متعلق به رئالی هاست. این تیم در سال 1943 موفق شد با نتیجه 11 بر یک مقابل بارسلونا به برتری برسد

هواداران این دو تیم همواره حساسیت خاصی نسبت به حضور بازیکن تیمشان در تیم رقیب نشان داده اند با این حال 33 بار این اتفاق روی داده است. 21 بازیکن از بارسا به رئال پیوسته و 12 بازیکن از رئال مادرید به عضویت بارسلونا درآمده است. جنجالی ترین موردی که خشم هواداران تیم رقیب را تا سرحدجنون برانگیخت، جدایی لوییس فیگو از بارسا در سال 2000 و پیوستن وی به رئال مادرید بود تا آنجا که هواداران بارسلونا به هنگام برگزاری ال دربی، سر خوک به طرفش پرتاب کردند.

فهرست کامل این بازیکنان به شرح زیر است:
* آلفونسو آلبنیز (بارسا به رئال مادرید - 1902)
* لوچیانو لیزاراگا (مادرید به بارسا - 1905)
* چارلز والاس (بارسا به مادرید - 1906)
* خوزه کویرانته (بارسا به مادرید - 1906)
* آلفونسو آلبنیز (بارسا به رئال مادرید - 1911)
* آرسنیو کومالا (بارسا به مادرید - 1911)
* والتر روزیتسکی (بارسا به مادرید - 1913)
* ریکاردو زامورا (بارسا به اسپانیول به مادرید - 1930)
* جوزپ سامیتیه (بارسا به مادرید - 1932)
* هیلاریو خوان مارئو پرز (مادرید به والنسیا به بارسا - 1939)
* آلفونسو ناوارو (بارسا به مادرید - 1950)
* خوستو تخادا (بارسا به مادرید - 1961)
* خسوس ماریا پردا (مادرید به رئال وایادولید به سویا به بارسا - 1961)
* اواریستو دو ماچدو (بارسا به مادرید - 1962)
* فرناند گوی وائرتس (بارسا به مادرید - 1965)
* لوسین مولر (مادرید به بارسا - 1965)
* لورنزو آمادور (مادرید به هرکولس به بارسا - 1980)
* برند شوستر (بارسا به مادرید - 1988)
* لوییس می یا (بارسا به مادرید - 1990)
* گئورگی هاجی (مادرید به برشا به بارسا - 1994)
* فرناندو مونوز (بارسا به مادرید - 1992)
* خولن لوپه تگوی (مادرید به لوگرونس به بارسا - 1994)
* مایکل لادروپ (بارسا به مادرید - 1994)
* روبرت پروسینسکی (مادرید به رئال اویدو به بارسا)
* میگوئل سولر (بارسا به سویا به مادرید - 1995)
* لوییز انریکه (مادرید به بارسا - 1996)
* دانیل گارسیا لارا (مادرید به رئال مایورکا به بارسا - 1999)
* لوییس فیگو (بارسا به مادرید - 2000)
* آلبرت سلادس (بارسا به سلتاویگو به مادرید - 2000)
* آلفنوسو پرز (مادرید به رئال بتیس به بارسا - 2000)
* رونالدو (بارسا به اینتر به مادرید - 2002)
* ساموئل اتوئو (مادرید به رئال مایورکا به بارسا)
* خاویر ساویولا (بارسا به موناکو به سویا به مادرید - 2007)

دسته ها :
1388/3/31

هفدهمین دوره مراسم انتخاب برترین‌های سال فوتبال آسیا فوتبال ایران تنها در دو بخش بهترین بازیکن فوتسال و بهترین تیم فوتسال سال قاره کهن موفق به کسب جایزه برترین‌های سال 2010 شد.

در هفدهمین دوره مراسم انتخاب برترین‌های سال فوتبال آسیا که روز چهارشنبه در شهر کوالالامپور مالزی برگزار شد که فوتبال ژاپن با کسب هفت جایزه فدراسیون سال آسیا، رفتار جوانمردانه سال، تیم ملی فوتبال مردان سال، کمک داور سال آسیا، کمک داور زن سال آسیا، داور زن سال آسیا و مربی مرد سال آسیا اکثریت جوایز این دوره را از آن خود کرد.

در این مراسم فوتبال ایران در بخش‌های جایزه رفتار جوانمردانه، بهترین فدراسیون، تیم فوتسال آقایان، باشگاه(ذوب آهن اصفهان)، مربی زن(شهرزاد مظفر)، بازیکن مرد(فرهاد مجیدی و فرشید طالبی) و بازیکن مرد فوتسال (وحید شمسایی و محمد طاهری) نامزد دریافت جایره سال آسیا بود که تنها در دو بخش فوتسال آقایان و بهترین بازیکن مرد فوتسال سال آسیا (محمد طاهری) جایزه بهترین‌های سال قاره کهن را بدست آورد.

البته فوتبال استرالیا مهمترین جوایز بهترین‌های سال 2010 که شامل بهترین بازیکن مرد و زن سال آسیا می‌شود را از آن خود کرد. ساشا اوگننوفسکی کاپیتان تیم سئونگنام ایلهوا چونما در بخش مردان و کاترین آن گیل در بخش بانوان این جایزه مهم را از آن خود کردند

فهرست بهترین های سال 2010 آسیا به شرح زیر است:
الماس آسیا: داتو سری نجیب تون رزاق (نخست وزیر مالزی)
عنوان رویای آسیا: فدراسیون فوتبال استرالیا
فدراسیون سال آسیا: فدراسیون فوتبال ژاپن
رفتار جوانمردانه سال: ژاپن
باشگاه سال آسیا: سئونگنام ایلهوا کره جنوبی
تیم فوتسال سال آسیا: ایران
تیم ملی مردان سال آسیا: ژاپن
تیم ملی زنان سال آسیا: استرالیا
کمک داور سال آسیا: تورو ساگارا از ژاپن
کمک داور زن سال آسیا: شیهو آیوکای از ژاپن
داور سال آسیا: راوشان ایرماتوف از ازبکستان
داور زن سال آسیا: ساچیکو یاماگیشی از ژاپن
ناظر بازی سال آسیا: عبدالغفور عبدالحمید از مالدیو
ناظر بازی زن سال آسیا: امیلی لا چئوک چی از هنگ کنگ
مربی سال آسیا: تاکشی اوکادا از ژاپن
مربی زنان سال آسیا: کیم تائه هی از کمک مربی تیم زنان زیر 17 سال کره جنوبی
بازیکن جوان سال آسیا: یونگ ایل گوان از کره شمالی
بازیکن جوان زن آسیا: یئو مین جی از کره جنوبی
بازیکن سال فوتسال آسیا: محمد طاهری از ایران
بازیکن زن سال آسیا: کاترین آن گیل از استرالیا
بازیکن سال آسیا: ساشا اوگننوفسکی از استرالیا عضو تیم سئونگنام ایلهوا چون

دسته ها : استقلال
1388/3/31

سایت آمار و تاریخ فدراسیون بین المللی فوتبال تیم‌ الهلال عربستان را به عنوان برترین باشگاه 10 سال اخیر قاره آسیا انتخاب کرد.

 در آخرین رده‌بندی اعلام شده از سوی سایت آمار و تاریخ فدراسیون بین المللی فوتبال(IFFHS) تیم الهلال عربستان به عنوان برترین تیم باشگاهی قاره آسیا در 10 سال گذشته(2001 تا 2010) انتخاب شد.

در این رده‌بندی که از بین 250 باشگاه از 21 کشور قاره کهن انجام شد، تیم الهلال عربستان با 797 امتیاز در رده‌ نخست قرار گرفت و تیم‌های پاختاکور ازبکستان با 5/787 و الاتحاد عربستان با 5/765 در رده‌های دوم و سوم قرار گرفته‌اند.

تیم فوتبال سپاهان اصفهان در این رده بندی بهترین تیم 10 سال اخیر فوتبال ایران نام گرفت و با 660 امتیاز رده هشتم قاره آسیا را هم از آن خود کرد. استقلال تهران با 593 امتیاز در رده سیزدهم، ذوب آهن اصفهان با 507 امتیاز در رده بیست و هفتم، پرسپولیس با 5/492 امتیاز در رده سی و یکم و سایپا کرج با 346 امتیاز در رده شصت و نهم قرار گرفته اند.

جایگاه دیگر تیم‌های ایران در این رده بندی به شرح زیر است:
73- مقاومت سپاسی شیراز با 339 امتیاز
90- فولاد خوزستان با 315 امتیاز
92- پاس تهران با 5/310 امتیاز
97- صبای قم با 5/302 امتیاز
110- ابومسلم مشهد با 288 امتیاز
112- استقلال اهواز با 5/282 امتیاز
151- ملوان بندرانزلی با 239 امتیاز
156- برق شیراز با 5/227 امتیاز
187- پیکان قزوین با امتیاز 5/198
205- مس کرمان با 181 امتیاز
221- راه آهن شهرری با 162 امتیاز

در این رده بندی تیم سئونگنام ایلهوآچونما کره جنوبی که در هفته‌های اخیر عنوان قهرمانی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا را بدست آورد، با 691 امتیاز در رده ششم قرار گرفته است. در این رده بندی عملکرد تیم‌ها در مسابقات داخلی کشورهای خود و رقابت‌هایی که در این 10 سال در سطح قاره آسیا انجام شده، تاثیرگذار بوده است

دسته ها : استقلال
1388/3/31

هفدهمین دوره مراسم اهدا جوایز برترین های سال فوتبال آسیا در حالی فردا برگزار خواهد شد که مهدوی کیا و شمسایی رکورداران برترین های فوتبال و فوتسال آسیا هستند.

از سال 1994 که جوایز فوتبال آسیا بصورت رسمی اهدا می شود، فوتبال ایران 21 جایزه را بدست آورده است که در این میان 8 جایزه متعلق به فوتسال ایران است. جالب اینکه درسالهای 1995، 2000، 2001، 2006 و 2009 هیچ جایزه ای به ایران تعلق نگرفته است.

مهدی مهدوی کیا سه بارجایزه انفرادی سال آسیا را به خود اختصاص داده است که درمیان ایرانی ها رکوردار است. همچنین وحید شمسایی نیز دو باربازیکن سال فوتسال آسیا شده است که وی نیز در بین فوتسالی ها رکورد محسوب می شود.

در سال 2009 هیچ جایزه ای دربخش فوتسال اهدا نشد و به این ترتیب جایزه ای به ایران نرسید. اما درسال جاری پیش بینی می شود دو جایزه بهترین بازیکن و تیم ملی فوتسال به ایران اختصاص یابد.

در دوره های گذشته، جوایز زیر نصیب فوتبال ایران شده است:

1994:

محمد فنایی (بهترین کمک داور)

1996:

خداداد عزیزی (بهترین بازیکن)، جایزه بازی جوانمردانه

1997:

مهدی مهدوی کیا (بهترین بازیکن جوان)، مهدی مهدوی کیا( بهترین گل)، بهترین تیم ملی سال

1998:

بهترین تیم ملی سال، جایزه بازی جوانمردانه

1999:

علی دایی (بهترین بازیکن)

2002:

بهترین تیم ملی فوتسال

2003:

مهدی مهدوی کیا (بهترین بازیکن)، مسعود مرادی (بهترین داور)، بهترین تیم ملی فوتسال

2004:

علی کریمی (بهترین بازیکن)، بهترین تیم ملی فوتسال

2005:

بهترین تیم ملی فوتسال

2007:

وحید شمسایی (بهترین بازیکن فوتسال)، بهترین تیم ملی فوتسال

2008:

وحید شمسایی (بهترین بازیکن فوتسال)، بهترین تیم ملی فوتسال، بهترین فدراسیون فوتبال سال

دسته ها :
1388/3/31

کنفدراسیون فوتبال آسیا اسامی پنج نامزد نهایی بهترین بازیکن سال 2010 آسیا را اعلام کرد که در این فهرست نام فرهاد مجیدی و فرشید طالبی از ایران به چشم می خورد.

به نقل از سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا، فرشید طالبی، مدافع ذوب آهن نایب قهرمان آسیا و فرهاد مجیدی مهاجم استقلال، به همراه ساشا اوگننوفسکی کاپیتان تیم سئونگنام ایلهوا قهرمان لیگ قهرمانان آسیا، بدر الموتاوا از قادسیه کویت و حسین سلمان بازیکن کلیدی بحرین، پنج نامزد نهایی برترین بازیکنان سال آسیا هستند.

بنابر مقررات، نام کسانی که نتوانسته اند در مراسم اهدای جوایز حاضر باشند از فهرست بهترین بازیکنان خارج شده است.

نام برنده عنوان بهترین بازیکن سال آسیا چهارشنبه 24 نوامبر 2010 در هتل سان وی کوالالامپور اعلام خواهد شد.

اوگننوفسکی یک هفته قبل در بازی فینال لیگ قهرمانان آسیا در توکیو گل اول را برای سئونگنام زد تا آنها با نتیجه 3 بر یک ذوب آهن را شکست دهند.

بدرالموتاوا که در سال 2006 بعد از خلفان ابراهیم به مقام دوم رسید در فینال امسال ای اف سی کاپ درخشان بود هرچند القادسیه در نهایت 4-2 مقابل نماینده سوریه بازنده شد.

استقلال هم در بالا رفتن از مرحله یک شانزدهم لیگ قهرمانان آسیا ناکام بود اما فرهاد مجیدی کارنامه خوبی از خود در این مسابقات به جا گذاشت. حسین سلمان هم با الریفا به نیمه نهایی ای اف سی کاپ رسید و البته مقابل القادسیه شکست خورد.

محمد طاهری نامزد بهترین فوتسالیست سال آسیاست. این بازیکن در مسابقات قهرمانی فوتسال 2010 آسیا بهترین بازیکن تورنمنت هم شد. طاهری برای دریافت عنوان بهترین بازیکن سال آسیا با رستم عمرف از ازبکستان و وحید شمسایی از ایران رقابت می کند.

تاکشی اوکادا ژاپنی، هو جونگ مو کره ای و شین تائه یونگ مربی سئونگنام، سه مربی ای هستند که برای دریافت عنوان بهترین مربی سال آسیا با یکدیگر رقابت می کنند.

در بخش زنان شهرزاد مظفر از ایران، آساکو تاکموتوی ژاپنی و هوانگ این سون از کره جنوبی نامزدان دریافت عنوان بهترین مربی زن سال هستند.

ایران مثل همیشه نامزد بهترین تیم فوتسال سال آسیاست و سرانجام فدراسیون فوتبال ایران باز هم در نزدیکی دریافت بهترین عنوان فدراسیون فوتبال سال قرار گرفته است.

فهرست نامزدان (به ترتیب الفبا):

الماس آسیا

داتو سری نجیب تون رزاق (نخست وزیر مالزی)

عنوان رویای آسیا

داتو سر دکتر چونگ مون جون

دکتر کواک چونگ - هوان

فدراسیون فوتبال آسیا

فدراسیون سال آسیا

فدراسیون فوتبال استرالیا

فدراسیون فوتبال ایران

فدراسیون فوتبال ژاپن

رفتار جوانمردانه سال

چین

ایران

ژاپن

باشگاه سال آسیا

الاتحاد سوریه

سئونگنام ایلهوا کره جنوبی

ذوب آهن ایران

تیم فوتسال سال آسیا

ایران

ژاپن

ازبکستان

تیم ملی سال آسیا

استرالیا

ژاپن

کره جنوبی

تیم زنان سال آسیا

استرالیا

کره شمالی

تیم زیر 17 سال کره جنوبی

کمک داور سال آسیا

بهادیر کوچکارف – قرقیزستان

رافائل کوچکارف – ازبکستان

تورو ساگارا - ژاپن

کمک داور زن سال آسیا

هو سارا می یی – استرالیا

کیم کیونگ مین – کره جنوبی

شیهو آیوکای – ژاپن

داور سال آسیا

خلیل الغمدی – عربستان

راوشان ایرماتوف – ازبکستان

یوئیچی نیشیمورا - ژاپن

داور زن سال آسیا

هونگ ایون آ – کره جنوبی

کاموئنگ پانیپار – تایلند

ساچیکو یاماگیشی – ژاپن

ناظر بازی سال آسیا

عبدالغفور عبدالحمید – مالدیو

کول گوتام کار – هند

طلال سایلمین

ناظر بازی زن سال آسیا

امیلی لا چئوک چی – هنگ کنگ

انگوین باکلی – استرالیا

نظرین بانو - سنگاپور

مربی سال آسیا

هو جونگ مو – کره جنوبی

شین تائه یونگ – باشگاه سئونگنام ایلهوا کره جنوبی

تاکشی اوکادا - ژاپن

مربی زنان سال آسیا

کیم تائه هی - کمک مربی تیم زنان زیر 17 سال کره جنوبی

شهرزاد مظفر – تیم زنان ایران

ری آئگیونگ - کمک مربی تیم زنان کره شمالی

بازیکن جوان سال آسیا

هونگ چول – کره جنوبی

یونگ ایل گوان – کره شمالی

تیمور خاکیموف – ازبکستان

بازیکن جوان زن آسیا

جی سو یون – کره جنوبی

کومی یوکویاما – ژاپن

یئو مین جی – کره جنوبی

بازیکن سال فوتسال آسیا

محمد طاهری – ایران

رستم عمروف – ازبکستان

وحید شمسایی - ایران

بازیکن زن سال آسیا

هوماره ساوا – ژاپن

جو یون می – کره شمالی

کاترین آن - استرالیا

بازیکن سال آسیا

بدر الموتاوا – کویت / القادسیه

فرهاد مجیدی – ایران/ استقلال

فرشید طالبی – ایران/ ذوب آهن

حسین سلمان – بحرین/ الریفا

ساشا اوگننوفسکی – استرالیا / سئونگنام ایلهوا چونما

دسته ها :
1388/3/31

"سر آلکس فرگوسن" سرمربی تیم فوتبال منچستریونایتد از رویای خود برای حضور در تیم فوتبال بارسلونا پرده برداشت.

فرگوسن که در سال های اخیر چندین بار از تصمیم خود مبنی بر کناره گیری از فوتبال خبر داده، گفته تنها مربیگری در تیم فوتبال بارسلونا می تواند وی را برای پایان دادن به حضور 24 ساله در اولدترافورد ترغیب کند

فرگوسن گفت: کناره گیری برای مردم جوان است. وقتی از شما سن و سالی گذشته، کجا می خواهید بروید؟ من هنوز به پایان راه نرسیده ام مگر اینکه وضع سلامتی ام به من اجازه حضور در فوتبال را ندهد

وی در ادامه به "اکسپرس" گفت: همواره دوست داشته ام روزی در نیوکمپ مربیگری کنم. این برای من یک رویا به حساب می آید

دسته ها :
1388/3/31

به دنبال شکست ذوب آهن در فینال لیگ قهرمانان آسیا مقابل سئونگنام، تلویزیون‌های ورزشی عربی منطقه نتوانستند خوشحالی خود را از شکست نماینده ایران پنهان کنند.

این موضوع بیش از همه در تلویزیون ورزشی عربستان دیده شد، به طوری که گزارشگر تلویزیون سعودی اسپورت پس از گل دوم و سوم سئونگنام با صدای بلند به تیم کره‌ای که الشباب عربستان را حذف کرده بود سلام فرستاد و خطاب به ذوب آهن گفت حالا خلاص!

این گوینده عربی که از فرط خوشحالی صدایش گرفته بود به انگلیسی خطاب به یاران ذوب آهن گفت خداحافظ (goodbye).

علی همید گزارشگر دبی اسپورت نیز که تا قبل از گل اول تیم کره‌ای مرتب از امتیازات تیم ذوب آهن تعریف و تمجید می‌کرد پس از گل سوم سئونگنام گفت: ذوب آهن واقعا خلاص (تمام).

گزارشگر دبی اسپورت با تجلیل از بازی خلعتبری نیز گفت: هر وقت او صاحب توپ شد دل کره‌ای‌ها خالی می‌شد.

خوشحالی زایدالوصف تلویزیون‌های ورزشی عربستان و شبکه‌های وابسته به سعودی‌ها به دلیل جشن پیروزی ذوب آهن بر الهلال در ریاض بود.

همچنین سعودی‌ها از ذوب آهنی‌ها دل پری داشتند و در خلال گزارش بازی به حذف تیم‌های الاتحاد و الهلال توسط این تیم ایرانی اشاره داشتند.

دبی اسپورت گل اول کره‌ای‌ها را محصول اشتباه دفاع ذوب آهن دانست. تا قبل از این گل گزارشگر دبی اسپورت از فرشاد طالبی به عنوان ژنرال خط دفاعی تیم ایرانی نام برد.

تلویزیون عمان نیز گفت: جنگ برای حضور در جام باشگاه‌های جهان در ابوظبی را سئونگنام برد.

تلویزیون art نیز به نقل از گزارشگر کره‌ای گفت: سئونگنام در فینال تیمی را با قدرت برد که بزرگان آسیا را مقهور قدرت سازماندهی خود کرده بود.

این تلویزیون مدعی شد بازیکنان ذوب آهن حریف کره‌ای را در فینال دست کم گرفته بودند

دسته ها :
1388/3/31

رحمتی در ماشین می خوابید

سید مهدی رحمتی می گوید پیش از اینکه فوتبال بازی کند در خط راه آهن-خانی آباد مسافرکشی می کرده است. او به دلیل پاره ای از مشکلات خانوادگی حتی بعضی شب ها مجبور بود در پیکان گوجه ای اش شب را صبح کند.

صادقی مسافرکشی می کرد

امیر حسین صادقی مدافع معروف استقلال هم مسافر کشی می کرد. اودر سال 79 و در دورانی که تیم در امید استقلال بازی می کرد، همزمان در یک آژانس واقع در بهار شیراز کار می کرد تا بتواند خرج خود را در بیاورد. ماشین او یک پیکان خسته بود!

عنایتی، کارگر ساده

رضا عنایتی از گفتن واقعیت ها ابایی ندارد. مهاجم این روزهای سپاهان که رکورد گلزنی در تاریخ لیگ را مال خود کرده، در سن 15 سالگی در مشهد دست فروشی می کرد. او بعدها به یکی از کارخانه های فرش بافی رفت و در آنجا کارگری کرد. او بعدها تبدیل به ستاره ابومسلم شد و با حضور در استقلال و امارات پول های زیادی به جیب زد.

ستاره وانت دار

عباس کارگر ستاره اسبق تیم ملی و پرسپولیس هنوز با وانت کار می کند. او که در فوتبال به هیچ نرسید مجبور است برای امرار معاش خود و خانواده اش با وانت بارکشی کند.

دایی دستفروشی کرده؟؟؟؟؟

علی دایی یک بار اعلام کرد در دوران دانشجویی دست فروشی می کرده و با کارگری به اینجا رسیده است. ولی دوستان نزدیک دایی که سال هاست با او ارتباط نزدیکی دارند می گوید، این businessman معروف هیچ گاه دست فروشی نکرده چون وضع مالی خانواده اش بد نبوده است

شماره هشت مسافرکش

علی کریمی شماره هشت تاریخی فوتبال ایران سال 71 در کرج مسافرکشی می کرد. او یک پیکان گوجه ای داشت. کریمی قبل و بعد از تمرین پرسپولیس با ماشین خود کار می کرد تا خرج خود را در بیاورد. نقل است زمانی که او به دفتر یکی از روزنامه های ورزشی رفت بود، برای آنکه نشان دهد وضع مالی بسیار بدی دارد تمام دارایی اش را رو کرد که یک اسکناس هزار تومانی بود.

جوراب فروشی که مشهور شد

حسن خان محمدی ستاره سابق پرسپولیس که سال ها پیراهن این تیم را به تن کرد پیش از آنکه آدم معروفی شود مجبور بود با دست فروشی خرج خود را در بیاورد. یکی از دوستان نزدیک او می گوید در ابتدای دهه 70 خان محمدی در شهرک عرب و سعادت آباد بساط جوراب فروشی راه می انداخت و مشتریان را روی هوا می زد!

مربی کارت فروش

یکی از معروف ترین مربیان فوتبال ایران که در حال حاضر بنا به دلایلی نمی تواند کار کند، روزی مجبور شد برای کسب درآمد راهی خارج شود. او به ژاپن رفت تا کسب و کاری به راه بیاندازد اما در نهایت به دلیل فروش کارت تلفن تقلبی دیپورت شد تا به ایران بازگردد.

ستاره ای که تاکسی پدرش را فروخت

ستاره استقلال هیچگاه با تاکسی کار نکرد اما به دلیل آتش گرفتن دکان پدرش که تمام دارایی او بود، برایش یک تاکسی خرید تا با آن کار کند. این ستاره آبی ها که رقیب اصلی علی دایی در بیزینس است و ماهیانه میلیاردها به جیب می زند، بعدها مجبور شد این تاکسی را بفروشد چون پدرش به مسافران می گفت که این ستاره، پسرش است!

کیا، ماهر در پشم چینی

!

مهدی مهدوی کیا هنوز پشم های گوسفندان را می چیند. او که پیش از تبدیل شدن به یک فوتبالیست معروف مجبور بود در مزرعه پدرش در روستای چشمه اراک کند، علاوه بر کارهای کشاورزی در دامداری هم فعالیت زیاد می کرد. دوستان نزدیک کیا می گویند او حتی زمانیکه در آلمان بازی می کرد، در زمان تعطیلات به مزرعه پدرش سر می زد تا در امورات به او کمک کند. می گویند مهدی در چیدن پشم های گوسفندان تبحر ویژه ای دارد!

گلر مسافر کش

وحید قلیچ گلر اسبق پرسپولیس در سال 72 یک پیکان داشت و در آژانس کار می کرد. گلر مطرح قرمزها بارها از این موضوع گفته است. او با پیکان خود خرج خانواده اش را می داد.

ستاره های شالیزار

!

شیث رضایی و مهرداد اولادی که هر دو اصلیتی مازندرانی دارند پیش از آنکه فوتبال بازی کنند، مجبور بودند کشاورزی کنند. شیث در یکی از شهرهای ساری کشاورزی می کرد و مهرداد اولادی در شالیزارهای قائمشهر. این دو الان در پرسپولیس و ملوان به آب و نانی رسیده اند و کمتر راه شان به ولایت شان می افتد!

کبوترداری

!

بعضی از بازیکنان فوتبال هم از طریق جانوران مخارج خود را در می آورند. بعضی از این فوتبالیست ها که هنوز به شغل کبوتر داری مشغول هستند، با هر نقل و انتقالی پرنده های زبان بسته خود را به محل زندگی شان می برند. یکی از این فوتبالیست ها که در بوشهر بازی می کند از دوران بچگی به کار با کبوتران و جلد کردن آنها علاقه ویژه ای داشت. او مخارج خود را از طریق جوجه کشی در آورد. این بازیکن استاد برخی از ستاره های فوتبال ایران در امور کبوترداری هم هست. یکی از شاگردان او در پرسپولیس بازی می کند

دسته ها :
1388/3/31

فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار از سال 1996 سالانه برترین مربی باشگاهی جهان را انتخاب می کند.

 منصور ابراهیم زاده سرمربی موفق تیم ذوب آهن که روز شنبه باید تیمش را در بازی فینال لیگ قهرمانان آسیا هدایت کند، برای عنوان بهترین مربی باشگاهی جهان در سال ۲۰۱۰ کاندید شد.

فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال طبق روال هر ساله بهترین مربیان ملی و باشگاهی جهان را در سال ۲۰۱۰ با رای نمایندگان خود در کشورهای مختلف انتخاب می کند. برای سال ۲۰۱۰ نیز بهترین مربیان باشگاهی جهان بر اساس عملکردشان در رقابتهای قاره ای در لیست کاندیداها قرار گرفته اند.

براساس مقررات فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار، از قاره اروپا مربیان ۴ تیم برتر لیگ قهرمانان و ۲ تیم برتر لیگ اروپا در لیست کاندیداها قرار می گیرند. از قاره آسیا مربیان تیمهای فینالیست لیگ قهرمانان و AFC کاپ، از قاره آفریقا مربیان تیمهای فینالیست لیگ قهرمانان و جام اتحادیه، از آمریکای جنوبی مربیان ۴ تیم برتر جام لیبرتادورس و تیمهای فینالیست کوپا سودآمریکانا و از آمریکای شمالی و اقیانوسه نیز مربیان دو تیم فینالیست جام قهرمانان قاره در این لیست قرار می گیرد. همچنین مربیان ۱۰ تیم برتر رده بندی باشگاهها در ماه نوامبر IFFHS که نامشان در بین کاندیداهای ذکر شده نباشد، نیز در لیست کاندیداها قرار می گیرد.

درمجموع برای کسب عنوان برترین مربی باشگاهی جهان در سال ۲۰۱۰، نام ۳۷ مربی در لیست کاندیداها قرار گرفته است. نام برترین مربی باشگاهی جهان در سال ۲۰۱۰ پس از رای گیری، اوایل ژانویه ۲۰۱۱ اعلام می شود. در سالهای گذشته همیشه این عنوان به مربی برنده لیگ قهرمانان اروپا رسیده است.

در سال ۲۰۰۷ نام لوکا بوناچیچ سرمربی تیم سپاهان که با این تیم نایب قهرمان آسیا شد، در لیست کاندیداها قرار گرفته بود، اما این برای اولین بار است که یک مربی ایرانی کاندیدای این عنوان می شود.

فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار از سال 1996 سالانه برترین مربی باشگاهی جهان را انتخاب می کند.

 منصور ابراهیم زاده سرمربی موفق تیم ذوب آهن که روز شنبه باید تیمش را در بازی فینال لیگ قهرمانان آسیا هدایت کند، برای عنوان بهترین مربی باشگاهی جهان در سال ۲۰۱۰ کاندید شد.

فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال طبق روال هر ساله بهترین مربیان ملی و باشگاهی جهان را در سال ۲۰۱۰ با رای نمایندگان خود در کشورهای مختلف انتخاب می کند. برای سال ۲۰۱۰ نیز بهترین مربیان باشگاهی جهان بر اساس عملکردشان در رقابتهای قاره ای در لیست کاندیداها قرار گرفته اند.

براساس مقررات فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار، از قاره اروپا مربیان ۴ تیم برتر لیگ قهرمانان و ۲ تیم برتر لیگ اروپا در لیست کاندیداها قرار می گیرند. از قاره آسیا مربیان تیمهای فینالیست لیگ قهرمانان و AFC کاپ، از قاره آفریقا مربیان تیمهای فینالیست لیگ قهرمانان و جام اتحادیه، از آمریکای جنوبی مربیان ۴ تیم برتر جام لیبرتادورس و تیمهای فینالیست کوپا سودآمریکانا و از آمریکای شمالی و اقیانوسه نیز مربیان دو تیم فینالیست جام قهرمانان قاره در این لیست قرار می گیرد. همچنین مربیان ۱۰ تیم برتر رده بندی باشگاهها در ماه نوامبر IFFHS که نامشان در بین کاندیداهای ذکر شده نباشد، نیز در لیست کاندیداها قرار می گیرد.

درمجموع برای کسب عنوان برترین مربی باشگاهی جهان در سال ۲۰۱۰، نام ۳۷ مربی در لیست کاندیداها قرار گرفته است. نام برترین مربی باشگاهی جهان در سال ۲۰۱۰ پس از رای گیری، اوایل ژانویه ۲۰۱۱ اعلام می شود. در سالهای گذشته همیشه این عنوان به مربی برنده لیگ قهرمانان اروپا رسیده است.

در سال ۲۰۰۷ نام لوکا بوناچیچ سرمربی تیم سپاهان که با این تیم نایب قهرمان آسیا شد، در لیست کاندیداها قرار گرفته بود، اما این برای اولین بار است که یک مربی ایرانی کاندیدای این عنوان می شود.

دسته ها :
1388/3/31
X